Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето за пресметување на износот за враќање на примената финансиска поддршка
Име: Правилник за формата и содржината на барањето за пресметување на износот за враќање на примената финансиска поддршка
Објава: Службен весник на РСМ, бр. 315/2020
Важи од: 01.01.2021 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на барањето за пресметување на износот за враќање на примената финасиска поддршка на физички лица кои вршат самостојна дејност.

Pdf_16   Правилник за формата и содржината на барањето за пресметување на износот за враќање на примената финансиска поддршка   (25 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија