Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Владата на Државата Катар и Владата на Република Македонија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
Име: Договор меѓу Владата на Државата Катар и Владата на Република Македонија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход
Објава: Службен весник на РМ, бр.103/2008
Важи од: 01.01.2009 

Договор меѓу Владата на Државата Катар и Владата на Република Македонија за одбегнување на двојното оданочување и за заштита од фискална евазија по однос на даноците на доход

Pdf_16   Превземи го документот  (105 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија