Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
МојДДВ

Апликацијата МојДДВ е достапна за симнување преку следниот линк МојДДВ. Сите вие кои сте регистрирани на системот “е-Персонален данок“, преку апликацијата МојДДВ ќе имате можност да гo скенирате баркодот од фискалните сметки и да го остварите правото на поврат на 15% од износот на платениот ДДВ. Граѓаните кои не се регистрирани, ги повикуваме да се регистрираат на “е-Персонален данок“ и со скенирање на фискалните сметки да го остварат правото на поврат на ДДВ. Одговори на прашањата на граѓаните за МОЈДДВ.
    

П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Recnik
17.02.2020
ДЕЛЕГАЦИЈА НА УЈП НА РАБОТНА СРЕДБА ВО ТИРАНА СО АЛБАНСКАТА ДАНОЧНА АДМИНИСТРАЦИЈА
Денес во Тирана, Делегација на УЈП предводена од Директорката на УЈП Сања Лукаревска оствари работна средба со менаџментот на Даночната Администрација на Албанија, предводен од директорката Делина Ибрахимај...
 
11.02.2020
е-Аукции
Оглас бр.02/2020 за продажба на движни и недвижни ствари
 
10.02.2020
Листа на должници
Листа на должници бр.02/2020 за долгови доспеани до 31.10.2019 и неплатени до 31.01.2020 година
 
05.02.2020
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ ЗА ВТОРАТА ИСПЛАТА ОД МОЈДДВ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДЕЛ ОД ДДВ КАЈ ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА
Денес во Управата за јавни приходи се одржа прес конференција посветена на втората исплата од МојДДВ согласно Законот за враќање на дел од ДДВ кај физичките лица...
 
Среда, 05.02.2020 11:00 - 11:30, во Генералната дирекција (зграда НБРМ)
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ – ВТОРА ИСПЛАТА ОД МОЈДДВ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДЕЛ ОД ДДВ КАЈ ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА
Управата за јавни приходи известува дека на 05.02.2020 година (среда) со почеток во 11 часот, во Генералната дирекција на Управата за јавни приходи (зграда НБРМ) втор кат, директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција посветена на исплатата од МојДДВ за второто тримесечје согласно Законот за враќање на дел од ДДВ кај физичките лица...
 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија