Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
ИНФОРМА - ПРАКТИЧНО РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ДАНОЧНИ ПРАШАЊА

ИНФОРМ@ ви овозможува он-лајн пребарување на најчесто поставуваните даночни прашања и одговори.

За да вршите пребарување на бараната даночна информација, односно на категориите на даночни прашања и одговори, користите ја услугата ИНФОРМ@ која е достапна преку веб страницата на Контакт центарот на УЈП kontaktcentar.ujp.gov.mk

ИНФОРМ@
e извор на даночни информации до кој имате електронски пристап, 24/7 дена во неделата, за прашањата поврзани со ДДВ, Данок на добивка, Персонален данок, регистрација, фискализација, МПИН, придонеси, е-даноци...

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија