Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Колку Ви се допаѓа новата веб страна на УЈП?
Активна од: 18.05.2009 
Активна до: 19.06.2009 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:wgvw9&chl=1+%281695%29|2+%28474%29|3+%281585%29|4+%281712%29|5+%284640%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,1695,4640
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
1 1695
2 474
3 1585
4 1712
5 4640
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија