Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Како најчесто комуницирате со УЈП?
Активна од: 02.02.2010 
Активна до: 02.03.2010 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:g9kj&chl=%d0%bf%d0%be%d1%88%d1%82%d0%b0+%281123%29|%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b5%d1%82+%2810052%29|%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%84%d0%be%d0%bd+%281780%29|%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5+%d0%b2+%d0%bb%d0%b8%d1%86%d0%b5+%285729%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,1123,5729
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
пошта 1123
интернет 10052
телефон 1780
лице в лице 5729
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија