Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Дали сте навремено информирани од УЈП за Вашите права и обврски?
Активна од: 08.03.2010 
Активна до: 08.04.2010 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:9yq&chl=%d0%94%d0%b0+%285405%29|%d0%9d%d0%b5++%284372%29|%d0%94%d0%b5%d0%bb%d1%83%d0%bc%d0%bd%d0%be+%283688%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,5405,4372,3688
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
Да 5405
Не 4372
Делумно 3688
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија