Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Како ја оценувате услугата е-Даноци за електронско поднесување на даночни пријави?
Активна од: 22.09.2010 
Активна до: 23.10.2010 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:xgrr9&chl=1+%28611%29|2+%28163%29|3+%28463%29|4+%28468%29|5+%281619%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,611,1619
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
1 611
2 163
3 463
4 468
5 1619
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија