Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Дали сте задоволни од услугите на Контакт центарот на УЈП?
Активна од: 17.05.2013 
Активна до: 17.06.2013 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:09vuq&chl=%d0%9c%d0%bd%d0%be%d0%b3%d1%83+%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8+%281371%29|%d0%97%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8+%281623%29|%d0%9d%d0%b5%d1%83%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8+%28567%29|%d0%9d%d0%b5%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8+%28529%29|%d0%9d%d0%b5+%d1%81%d1%83%d0%bc+%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bb%2f%d0%b0+%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b0+%d0%be%d0%b4+%d0%9a%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82+%d1%86%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%be%d1%82+%28437%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,1371,437
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
Многу задоволни 1371
Задоволни 1623
Неутрални 567
Незадоволни 529
Не сум користел/а услуга од Контакт центарот 437
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија