Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      
Recnik
БРИФИНГ ЗА НОВИНАРИ
Четврток, 09.11.2023 11:00 - 12:00, Кузман Јосифовски Питу бр.1 (Комплекс банки 2-ри кат)

Управата за јавни приходи известува дека утре 09.11.2023 (четврток) со почеток во 11:00 часот Директорката на УЈП, Сања Лукаревска ќе одржи брифинг за новинари.

Брифингот ќе се одржи во Генералната Дирекција на УЈП (Комплекс Банки 2-ри кат).
Ги покануваме претставниците на медиуми да го проследат настанот.
Брифингот ќе се одржи без камери.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија