Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Recnik
Регионална дирекција Тетово

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА ТЕТОВО
ул. „Дервиш Цара“ бр.56, 1200 Тетово
тел. 044/335 515; 076/464 604
факс 044/335 515
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
Приемна канцеларија / Контакт центар:
                            понеделник - петок 07.30 - 19.30 часот

Даночно одделение Гостивар
бул. „Браќа Гиновски“ бр.86, 1230 Гостивар
тел. 042/214 404; 076/464 608
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
Даночно одделение Дебар
ул. „Вељко Влаховиќ“ бб, 1250 Дебар
тел. 046/831 577; 076/464 661
факс 046/832 848
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот 
Даночно одделение Кичево
бул. „Ослободување“ бр. 6, 6250 Кичево
тел. 045/225 311; 076/464 683
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија