Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Recnik
Оддел за односи со јавност и комуникација

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ И КОМУНИКАЦИЈА

Kонтакт лице за односи со јавност, комуникација и медиуми
Контакт: Верица Павлоска
моб. 076/446 345, тел. 02/3299 514
е-пошта:verica.pavloska@ujp.gov.mk

 

РЕГИОНАЛНИ ПОРТПАРОЛИ

Дирекција за големи даночни обврзници
контакт: Александар Стојков
моб. 076/446 497, тел. 02/3251 609
е-пошта: aleksandar.stojkov@ujp.gov.mk


Регионала дирекција Скопје

Контакт: Михајло Михаилов
моб. 076/446 381, тел. 02/3214 062
е-пошта: mihajlo.mihailov@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Струмица
контакт: Лидија Гошева Пакетова
моб. 076/446 587, тел. 034/343 057 лок.112
е-пошта: lidija.gosheva-paketova@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Тетово
контакт: Гоце Веселиноски
моб. 075/402 099, тел. 044/335 515
e-пошта: goce.veselinoski@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Битола

  тел. 047/235 501 лок.120

Регионална дирекција Прилеп
контакт: Дајана Танеска
моб. 076/464 217, тел. 048/416 284
e-пошта: dajana.taneska@ujp.gov.mk


Регионална дирекција Штип
контакт: Ирина Поцкова
моб. 076/464 750
e-пошта: irina.pockova@ujp.gov.mk

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија