Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Регионална дирекција Струмица

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЈА СТРУМИЦА
ул. „Светозар Марковиќ “ бр.1, 2400 Струмица
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА РД СТРУМИЦА (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
Приемна канцеларија / Контакт центар:
                            понеделник - петок 07.30 - 19.30 часот

Даночно одделение Берово
ул. „Димитар Влахов“, бр.10, 2330 Берово
тел/факс 033/471-232
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДО БЕРОВО (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
Даночно одделение Радовиш
ул. „22-ри Октомври“ бб, 2420 Радовиш
тел/факс 032/635 721
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДО РАДОВИШ (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
 

Даночно одделение Гевгелија
ул. „7-ми Ноември“ бр. 49, 1480 Гевгелија
тел/факс 034/213 671
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДО ГЕВГЕЛИЈА (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот

Даночен шалтер Валандово
ул. „4-ти Јули“ бр. 1, 2460 Валандово
тел/факс 034/382 032
ТЕЛЕФОНСКИ ИМЕНИК НА ДШ ВАЛАНДОВО (преземи тука)
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија