Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Дирекција за големи даночни обврзници

ул. „12-та Ударна бригада“ бр. 2-а, 1000 Скопје
тел. 02/3251 600
Работно време: понеделник - петок 07.30 - 16.30 часот

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија