Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Министерство за финансии на САД - Канцеларија за техничка помош

Канцеларијата за техничка помош на Министерството за финансии на САД го поддржува развојот на силни финансиски сектори и здраво управување со јавните финансии во земјите каде што е потребна помош и постои силна посветеност на реформите.

Повеќе информации можете да најдете на следниот линк:
https://home.treasury.gov/about/offices/international-affairs/technical-assistance

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија