Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
(IMF) Меѓународен монетарен фонд

Во согласност со стратешките планови и цели, соработката со Меѓународниот монетарен фонд е во насока на развивање и реформирање на основните функции на Управата за јавни приходи преку обезбедување на техничка помош и обука.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија