Memorandum_mk
Правни лица

Брзо и едноставно ажурирајте ги вашите регистрациони податоци во УЈП, со телефонско јавување на бесплатната инфо линија 0800 33 000! >>> повеќе

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија