Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за начинот на вршење на поврат на персонален данок на доход на индивидуална сметка на член на доброволен пензиски фонд и формата и содржината на барањето за поврат на данок
Име: Правилник за начинот на вршење на поврат на персонален данок на доход на индивидуална сметка на член на доброволен пензиски фонд и формата и содржината на барањето за поврат на данок
Објава: Службен весник на Република Македонија бр.32/2011
Важи од: 24.03.2011 

Со овој правилник се пропишува начинот на вршење на поврат на персонален данок на доход на индивидуална сметка на член на доброволен пензиски фонд и формата и содржината на Барањето за поврат на персонален данок на доход.

Pdf_16   Превземи го документот  (91 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија