Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за содржината на книгата на благајна што ја водат приредувачите на посебните игри на среќа
Име: Правилник за содржината на книгата на благајна што ја водат приредувачите на посебните игри на среќа
Објава: “Службен весник на Република Македонија” бр. 45/13...,54/14
Важи од: 21.03.2014 

Со овој правилник се пропишува содржината на книгата на благајна што ја водат приредувачите на посебните игри на среќа.

Pdf_16   Превземи го документот  (41 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија