Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за отворање на нови уплатно-исплатни места за приредување на игри на среќа во обложувалница
Име: Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за отворање на нови уплатно-исплатни места за приредување на игри на среќа во обложувалница
Објава: Службен весник на РМ, бр.124/12
Важи од: 06.10.2012 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на образецот на барањето за отворање на нови уплатно-исплатни места за приредување на игри на среќа во обложувалница.

Pdf_16   Превземи го документот  (47 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија