Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на пресметката на данок на добивка при престанување на условите за даночно ослободување
Име: Правилник за формата и содржината на пресметката на данок на добивка при престанување на условите за даночно ослободување
Објава: Службен весник на РСМ, бр.303/21
Важи од: 01.01.2022 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на пресметката на данок на добивка при престанување на условите за даночно ослободување.

 

Pdf_16   Правилник за формата и содржината на пресметката на данок на добивка при престанување на условите за даночно ослободување  (23 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија