Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Договор меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Арапската Република Египет за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на данокот од доход и данокот на капитал
Име: Договор меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Арапската Република Египет за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на данокот од доход и данокот на капитал
Објава: Службен весник на РМ, бр.7/2000
Важи од:  

Договор меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Арапската Република Египет за одбегнување на двојното оданочување и заштита од фискална евазија по однос на данокот од доход и данокот на капитал

Pdf_16   Превземи го документот  (100 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија