Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Придонеси
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Придонеси
Закони
20.02.2013 
Придонеси
Закони
31.12.2018 
Придонеси
Закони
19.04.2021 
Придонеси
Закони
09.11.2020 
Придонеси
Правилници
09.12.2008 
Придонеси
Правилници
01.01.2015 
Придонеси
Правилници
20.04.2021 
Придонеси
Правилници
16.02.2015 
Придонеси
Правилници
26.03.2013 
Придонеси
Упатства
01.01.2009 
Придонеси
Упатства
 
Придонеси
Уредби
05.05.2020 
Придонеси
Уредби
12.06.2020 
Придонеси
Уредби
10.06.2020 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија