Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
(IMF) Меѓународен монетарен фонд

Во согласност со стратешките планови и цели, соработката со Меѓународниот монетарен фонд е во насока на развивање и реформирање на основните функции на Управата за јавни приходи преку обезбедување на техничка помош и обука.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија