Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Даночни приходи во 2010 година

- износи во милиони денари
- релација - индекси

ДАНОЧНИ ПРИХОДИ
НАПЛАТA
01.01. - 31.12.2010
НАПЛАТA
01.01. - 31.12.2009
ИНДЕКС:
Данок на добивка 3,691 4,435 83.23
Персонален данок на доход 8,872 8,707 101.89
Данок на додадена вредност 37,694 35,178 107.15
ВКУПНО 50,257 48,320 104.01

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија