Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Даночни приходи во 2011 година

- износи во милиони денари
- релација - индекси

ДАНОЧНИ ПРИХОДИ
НАПЛАТA
01.01.- 31.12.2011
НАПЛАТA
01.01.- 31.12.2010
ИНДЕКС:
Данок на добивка 3,888 3,691 105.34
Персонален данок на доход 9,513 8,872 107.22
Данок на додадена вредност 42,223 37,694 112.02
ВКУПНО 55,624 50,257 110.68

 

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија