Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на образец
Барање за издавање на потврда за регистриран/нерегистриран ДДВ обврзник
Кратко име: ДДВ-БП
Тип на данок: Данок на додадена вредност

За добивање потврда за регистриран или нерегистриран даночен обрзник за целите на данокот на додадена вредност, поднесете Барање (образец ДДВ-БП) до Управата за јавни приходи.

Pdf_16   Барање за издавање на потврда за регистриран/нерегистриран ДДВ обврзник  (63 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија