Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на образец
Барање за враќање на ДДВ на шефот, членовите на дипломатскиот персонал и конзуларните функционери на странското дипломатското или конзуларното претставништво како и на нивните брачни другари
Кратко име: ДДВ-13/а
Тип на данок: Данок на додадена вредност

Персоналот на дипломатски и конзуларни претставништва за стекнување на добра или користење на услуги за лични потреби или за потреби на членовите на семејствата кои ги сочинуваат нивните домаќинства да можат да бараат враќање на ДДВ на образецот “ДДВ-13/а”.

Pdf_16   Барање за враќање на ДДВ на шефот, членовите на дипломатскиот персонал и конзуларните функционери на странското дипломатското или конзуларното претставништво како и на нивните брачни другари  (413 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија