Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Преглед на образец
Пријава за регистрација на даночен обврзник
Кратко име: УЈП-РДО
Тип на данок: Регистрација

Пријавата за регистрација на даночен обврзник (УЈП-РДО) се користи за:

  • упис на регистрација
  • упис на промена на податоци и
  • упис на бришење од регистрација.
Document   Превземи го документот  (932 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија