Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на образец
Барање за враќање на ДДВ на странско дипломатско или конзуларно претставништво
Кратко име: ДДВ-13
Тип на данок: Данок на додадена вредност

Странските дипломатски или конзуларни преставништва кои набавиле добра или користеле услуги за службени потреби можат да бараат враќање на ДДВ на образецот “ДДВ-13”.

Pdf_16   Барање за враќање на ДДВ на странско дипломатско или конзуларно претставништво  (405 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија