Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
е-Јавни набавки

Почитувани,

Овде може да ги погледнете сите информации за јавните набавки кои ги објавува Управата за јавни приходи согласно Планот за јавни набавки.

На Електронскиот систем за јавни набавки, може да ги најдете сите информации, огласи, известувања за склучен договор, известувања за реализиран договор и договори кои се однесуваат на јавните набавки на Управата за јавни приходи.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија