Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2013
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 25.11.2013 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ДЕКЕМВРИ 2013
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
02 Кривогаштани 04 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 05 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 11 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени 12 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Зелиниково 13 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 16 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 20 декември од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
03 Зрновци 24 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 27 декември од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија