Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јануари 2014
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 26.12.2013 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ЈАНУАРИ 2014
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
03 Лозово 16 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Желино 16 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Аеродром 17 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Јегуновце 17 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 22 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Ѓорче Петров 24 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Центар Жупа 24 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 28 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Пласница 30 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија