Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Март 2014
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 27.02.2014 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / МАРТ 2014
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
01 Ѓорче Петров 04 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Јегуновце 04 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Зрноци 04 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Желино 06 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Аеродром 07 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Јегуновце 11 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Зелениково 12 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Центар Жупа 13 март од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 13 март од 10.00 до 14.30 часот пред општинска зграда
01 Бутел 14 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Пласница 14 март од 10.00 до 14.30 часот пред општинска зграда
03 Чашка 19 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 28 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија