Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Април 2014
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 27.03.2014 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / АПРИЛ 2014
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
02 Кривогаштани 02 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 03 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Аеродром 09 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени 10 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 17 април од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
03 Лозово 17 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Ѓорче Петров 23 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 23 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 25 април од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија