Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2016
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 01.12.2016 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ДЕКЕМВРИ 2016

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

03 Лозово 01 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 02 декември од 10.00 до 14.30 часот пред општинска зграда
03 Липково 07 декември од 10.00 до 14.30 часот пред општинска зграда
02 Долнени 15 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 15 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 16 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 20 декември од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
03 Конче 21 декември од 10.00 до 14.30 часот пред општинска зграда
03 Лозово 22 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 23 декември од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
02 Кривогаштани 27 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 28 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2016  (130 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија