Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Октомври 2018
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 28.09.2018 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ОКТОМВРИ 2018

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Долнени 04 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 09 октомври од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Зрновци 12 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 16 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 18 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 19 октомври од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Липково 19 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 24 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 26 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуша  26 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Ѓорче Петров 29 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 29 октомври од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Пласница 30 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 31 октомври од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Октомври 2018  (146 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија