Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2018
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.11.2018 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ДЕКЕМВРИ 2018

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

05 Лабуништа 01 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Житоше 03 декември од 10.00 до 15.00 часот во центарот на селото
03 Лозово 03 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
05 Боровец 03 декември од 10.00 до 14.00 часот пред основното училиште
02 Самоков 04 декември од 10.00 до 15.00 часот во центарот на селото
03 Облешево 04 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 04 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Новаци 04 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 05 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Старо Нагоричане 05 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
05 Могила 05 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Врбјани 06 декември од 10.00 до 14.00 часот пред основното училиште
03 Карбинци   06 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Теарце 06 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Бистрица 06 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Обршани 07 декември од 10.00 до 14.00 часот пред основното училиште
03 Зрновци 07 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуша 07 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Кравари 07 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Пашино Рувци 10 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Старо Нагоричане 10 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
05 Кукуречани 10 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Подвис 11 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Ранковце 11 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 11 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Добрушево 11 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Кривогаштини 12 декември од 10.00 до 14.00 часот пред клубот на пензионери
03 Липково 12 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
05 Трново 12 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
02 Славеј 13 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Теарце 13 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Цапари 13 декември од 10.00 до 15.00 часот пред основното училиште
04 Маврово и Ростуша 14 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2018  (446 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија