Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2018 (вонреден)
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 17.12.2018 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ДЕКЕМВРИ 2018
(вонреден)

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

04 Шуто Оризари 18 декември од 10.00 до 14.00 часот спроти општинска зграда
(спортски терен)
05 Илинден 18 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Петровец 19 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Чучер Сандево 19 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Студеничани 20 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Сопиште 20 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Драчево 20 декември од 10.00 до 14.00 часот пред урбана заедница
Бобан Трпков, нас. Драчево
04 Арачиново 21 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Зелениково 21 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Сарај 21 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Зелениково 24 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Студеничани 24 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Чучер Сандево   25 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Петровец 25 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Сарај 25 декември од 10.00 до 14.00 часот спроти Рамстор
04 Сопиште 26 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Илинден 26 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Арачиново 27 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Шуто Оризари 27 декември од 10.00 до 14.00 часот спроти општинска зграда
(спортски терен)
03 Драчево 27 декември од 10.00 до 14.00 часот пред урбана заедница
Бобан Трпков, нас. Драчево

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2018 (вонреден)  (75 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија