Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Април 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.03.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / АПРИЛ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

03 Ранковце 02 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени 04 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 05 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 08 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Желино 08 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 09 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 10 април од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Карбинци 10 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 10 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Теарце 11 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 12 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 15 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 16 април од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Облешево 16 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 18 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Врапчиште 18 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 19 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 19 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Желино 22 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 23 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Канатларци 24 април од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Зрновци 24 април од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 24 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Драчево 24 април од 10.00 до 14.00 часот пред урбана заедница
04 Теарце 25 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 26 април од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Април 2019  (92 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија