Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Мај 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 30.04.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / МАЈ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Кривогаштани 03 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Обршани 07 мај од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Зрновци 08 мај    од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 08 мај    од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 09 мај    од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 10 мај    од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 13 мај    од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Облешево 14 мај    од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Теарце 14 мај    од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 15 мај    од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 15 мај од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 17 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 20 мај од 10.00 до 15.00 часот во центарот на селото
04 Врапчиште 20 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 21 мај од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Старо Нагоричане 21 мај од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Желино 22 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Бутел 22 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 23 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 27 мај од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Врапчиште 27 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени 28 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Ранковце 28 мај од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 31 мај од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Мај 2019  (98 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија