Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јуни 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 31.05.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ЈУНИ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Кривогаштани 05 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Обршани 07 јуни од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
02 Дебреште 11 јуни    од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Карбинци 11 јуни    од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Желино 11 јуни   од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 12 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 13 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 13 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 14 јуни од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Маврово Ростуше 14 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени 17 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Ранковце 18 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 18 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Теарце 19 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 20 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 21 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 24 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 25 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово Ростуше 28 јуни од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јуни 2019  (94 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија