Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јули 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 01.07.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ЈУЛИ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Кривогаштани 05 јули од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 05 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Обршани 09 јули од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Старо Нагоричане 09 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 12 јули од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Зрновци 12 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 18 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 22 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Ранковце 23 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 25 јули од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 26 јули од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
02 Долнени 30 јули од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јули 2019  (88 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија