Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Ноември 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.10.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / НОЕМВРИ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

03 Ранковце 01 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 01 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 04 ноември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Теарце 04 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 05 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 05 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Врапчиште 06 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 07 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 08 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 08 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
05 Ѓорче Петров 08 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 11 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Желино 13 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 14 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Врапчиште 14 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 15 ноември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Облешево 15 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 15 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Теарце 18 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 19 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 19 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 20 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 21 ноември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 21 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 22 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Лажани 26 ноември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Желино 26 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
04 Врапчиште 27 ноември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Ноември 2019  (92 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија