Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Преглед на отворен повик

Регионални дирекции на УЈП - Огласи за јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.11.2010 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции, преземете го документот.

Zip_16   Превземи го документот  (478 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија