Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2019
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 28.11.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ДЕКЕМВРИ 2019

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Дебреште 03 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Желино 03 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 06 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Македонска Каменица 06 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 06 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 10 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
04 Теарце 10 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 11 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 12 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Центар Жупа 12 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 13 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 13 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Обршани 17 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Зрновци 17 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Јегуновце 17 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 18 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 19 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово и Ростуше 20 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Лажани 23 декември од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Ранковце 24 декември од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 26 декември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Декември 2019  (90 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија