Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јануари 2020
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 27.12.2019 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ЈАНУАРИ 2020

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Дебреште 03 јануари од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
02 Кривогаштани 10 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Македонска Каменица 10 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 15 јануари од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Лозово 16 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 20 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 21 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Обршани 22 јануари од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Карбинци 23 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Лажани 24 јануари од 10.00 до 14.00 часот во центарот на селото
03 Ранковце 24 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово 24 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 27 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 29 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 31 јануари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
04 Маврово 31 јануари од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јануари 2020  (89 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија