Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на отворен повик

Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 15.11.2008 

Огласи - јавна аукција за месец ноември 2008 година

Pdf_16   Превземи го документот  (660 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија