Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Март 2022
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 09.03.2022 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / МАРТ 2022

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

03 Зрновци 11 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Облешево 15 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 21 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричане 23 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Карбинци 25 март од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Март 2022  (79 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија