Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Recnik
Преглед на отворен повик

Регионални дирекции на УЈП - Огласи за јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 14.04.2011 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (939 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија